Kortkurs med Maria Nilsson Waller start 19:e Januari.

Maria Nilsson Waller är koreograf och dansare med över 20 års professionell erfarenhet, utbildad vid Kungliga Svenska Balettskolan, SEAD Salzburg och Ecole Superieur de Danse Rosella Hightower, Cannes. Hennes Balett är en blandning mellan den ryska och franska stilen, men klasserna innehåller även influenser från bla yoga, pilates, release-teknik och Graham.

“Jag uppmuntrar till djupt och noggrant arbete vid stången där fokus ligger på god andning och hälsosam placering av skelett och leder, för att sedan leda klassen vidare i mer avancerade kombinationer där flöde, expressivitet, fantasi och musikalitet är ledord. Ballet är en teknik som tar ett helt liv att förfina – resans gång ska vara njutbar!”

Balett 60+

Nybörjarbalett för dig över 60. På ett mjukt och skonsamt sätt introduceras du i den klassiska balettens teknik och konstnärliga uttryck. Dansglädje och träning för både kropp och knopp.

  • Start: 19:e Januari
  • Tid: Onsdagar 12.00 – 13.15
  • Pris: 700:- (6 tillfällen)

Barre Fitness

Djup och detaljerad allround träning som bygger på den klassisk balettens teknik, men där även influenser från modern dans, pilates och yoga ingår. Öppen för alla nivåer (ingen förkunskap krävs). Bra komplement till andra typer av idrotter eller dansstilar!

  • Start: 20:e Januari
  • Tid: Torsdagar 12.00 – 13.15
  • Pris: 700:- (6 tillfällen)

Anmälan

Anmäl dig här eller ring oss på 070 - 511 16 14

Personnummer (12 siffror)

Välj kortkurs här:

Anmäler ni er på fler än en klass väljer ni en i varje lista
Jag godkänner att Danskompaniet och ABF insamlar, hanterar, lagrar personuppgifter om anmäld kursdeltagare enligt GDPR. *